The BOX

The BOX is een multi-functionele trainingsroom, deels voorzien van een rubbervloer. The BOX is geopend tijdens al onze openingstijden en buiten de SGT's om voor iedereen toegankelijk.
In The BOX vind je een Kingsbox Cage, voorzien van 2 adjustable pulley’s (tot 80kg per stuk), een multigrip bar en meer. De trainingsmogelijkheden zijn eindeloos!
Uiteraard is The BOX ingericht met divers los trainingsmateriaal, zoals een olympische halterstang en bumper plates.

Naast dit krachtige deel van The BOX is er ook een cardiodeel ingericht met o.a. een Airbike en een Ski Row, echte cardio-killers!
De inrichting, gecombineerd met duurzame gekleurde verlichting, maakt een stoere trainingsensatie!

Small Group Training (SGT)

Dit zijn korte allround trainingen in een groep van maximaal 6 sporters. In deze 30 minuten durende workout komt alles aan bod!
De workouts worden gegeven in een cyclus van 6 weken.
Tijdens de eerste 5 weken van deze cyclus zijn alle trainingen in de week hetzelfde. Op deze manier kun jij veel progressie boeken tijdens de workouts (denk aan het verhogen van het gewicht of het vermeerderen van het aantal herhalingen). 5 weken lang heb je de tijd om te wennen aan de oefeningen en jezelf te verbeteren. Elke 6e week is een challenge week, waarin we jou uitdagen alles uit de kast te halen met de inmiddels bekende oefeningen van de weken ervoor.
Verbeter jij jezelf? Versla jij jouw mede-sporters? Belangrijkste is natuurlijk jouw eigen progressie en het plezier!

Deze SGT's zijn bij al onze abonnementen inbegrepen!
Wij geven SGT voor iedereen vanaf 16 jaar, maar hebben ook speciale SGT's voor de jeugd vanaf 10 jaar.
Wanneer de SGT's worden gegeven zie je in ons rooster.
Reserveren van een SGT is nodig, omdat er slechts 6 sporters kunnen deelnemer is het verstandig de SGT van jouw keuze tijdig te reserveren via onze app.

Tijdens al onze openingstijden
The BOX is maandag t/m donderdag van 9:00 - 22:00 uur geopend.
Op vrijdagen kun je van 9:00 - 21:00 uur gebruik maken van The BOX en zelfs in het weekend, op zaterdag van 9:00 - 13:00 en op zondag van 10:00 - 14:00 uur ben je welkom!
Tijdens de SGT's is The BOX tijdelijk niet geopend voor individuele sporters.

Enkele regels
The BOX mag alleen betreden worden op sportschoenen welke je uitsluitend binnen gebruikt.
Daarnaast verzoeken we iedereen een handdoek te gebruiken tijdens zijn/haar workout én wordt je verzocht na het gebruik materialen schoon te maken.
Waardevolle spullen mag je meenemen in The BOX, grote tassen, jassen, buitenschoenen e.d. kunnen in onze kleedruimtes geplaatst worden.
Trainen in The BOX is geheel op eigen risico.