Fitness

In onze mooie, groene, open en gekoelde fitnessruimte kun je op Technogym-apparatuur volledig naar eigen wens trainen.

Maak gebruik van onze cardio-apparatuur voor een goede warming-up, het verbeteren van uw conditie of het bereiken van uw eigen sportdoel.
Train op de diverse kracht-apparatuur en vergroot uw spierkracht, stabiliteit en de algehele conditie van uw lichaam.
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vrij te trainen, u kunt gebruik maken van matjes, banken, halters, halterstangen, gewichten en ballen.
Verleng of combineer jouw training met oefeningen in The BOX.

Begeleiding

Je kunt in de fitness volledig zelfstandig trainen, maar je kunt ook begeleiding krijgen van onze fitnessinstructeurs. Zij kunnen jou o.a. helpen bij het opzetten van een persoonlijk trainingsprogramma en de juiste uitvoering van oefeningen. Deze begeleiding is inbegrepen bij al onze abonnementen.
Tijdens de fitnessbegeleidingsuren zijn ook de jongere sporters (vanaf 12 jaar) welkom, omdat zij nog in de groei zijn kijken wij graag mee met hun workout.
Kom jij trainen en wil je graag de aandacht van onze instructeurs, reserveer dan een moment in onze app.

Fitnesscircuit
Onze fitnessinstructeurs verzorgen graag een fitnesscicruit, op maandag, woensdag en vrijdag staat deze om 9:00 uur op ons rooster, je kunt deze reserveren via de app.
Tijdens het circuit volg je, samen met een kleine groep sporters, een route door onze fitnessruimte waarbij je diverse spiergroepen en ook de conditie traint. Een leuke allround training die het sporten in onze fitnessruimte leuker maakt!
Wil je meedoen aan een circuittraining? Reserveer dan een plekje in onze app.

Tijdens al onze openingstijden
De fitness is maandag t/m donderdag van 9:00 - 22:00 uur geopend.
Op vrijdagen kun je van 9:00 - 21:00 uur gebruik maken van onze fitnessfaciliteiten en zelfs in het weekend, op zaterdag van 9:00 - 13:00 en op zondag van 10:00 - 14:00 uur ben je welkom!

Enkele regels
Onze fitnessruimte mag alleen betreden worden op sportschoenen welke je uitsluitend binnen gebruikt.
Daarnaast verzoeken we iedereen een handdoek te gebruiken tijdens zijn/haar workout én wordt je verzocht na het gebruik materialen schoon te maken.
Waardevolle spullen mag je meenemen in onze fitnessruimte, grote tassen, jassen, buitenschoenen e.d. kunnen in onze kleedruimtes geplaatst worden.
Onze fitness is de gehele dag toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.
Daarnaast bieden wij ook jongeren, vanaf 12 jaar, de mogelijkheid te trainen in onze fitnessruimte, zij zijn echter alleen welkom tijdens de begeleidingsuren.
Trainen in onze fitnessruimte is geheel op eigen risico.